Kuka Jouni Koski on?

Filosofian tohtori, ekonomi / KTM; ammattikorkeakoulun rehtori / toimitusjohtaja

Olen kotoisin Parkanosta ja asunut lähes koko elämäni Pirkanmaalla. Muutimme Akaan Toijalaan vuonna 2007, kun ostimme vanhan omakotitalon Nahkialasta. Olemme viihtyneet Akaassa hyvin, sillä Akaa tarjoaa edellytykset hyvään ja turvalliseen elämään seutukaupungissa. Kun muutimme Akaaseen Sipoosta, oli meille tärkeää liikenneyhteydet, jotka ovat täältä erinomaiset niin junalla kuin henkilöautollakin. Pojat kävivät koulunsa Akaassa ja nyt koen, että ruuhkavuosien jälkeen voisin antaa osaltani panokseni kaupunkimme kehittämiseen.

Kun ikää on jo kertynyt 54 vuotta, on niin koulutuksen kuin työn kautta kertynyt paljon osaamista ja johtamiskokemusta, joka olisi varmasti hyödyksi yhteisten asioidemme hoitamisessa. Olen toiminut ammattikorkeakoulun johtamistehtävissä koulutusohjelmajohtajana, koulutusalajohtajana, aluerehtorina ja vararehtorina yli 20 vuoden ajan. Osakeyhtiömuotoisen korkeakoulun rehtorina ja toimitusjohtajana olen toiminut vuodesta 2014 lähtien. Johtamistehtävissä olen lisäksi saanut tehdä arvokasta työtä lukuisissa luottamustehtävissä mm. kauppakamareissa, kuntien elinkeinoyhtiöissä, Suomen Laatukeskuksessa, Elinkeinoelämän keskuskusliitossa, Sivistystyönantajissa ja tietysti Ammattikorkeakoulujen Rehtorineuvosto Arenessa, jonka ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimin parhaillaan.

Akaan kehittämisessä tarvitaan vahvaa osaamista, tietoon perustuvaa päätöksentekoa, yhteistyökykyä ja johtamiskokemusta. Olen Sinun käytettävissäsi yhteisten asioidemme hoitamiseen!

Olen harjaantunut työtehtävissäni vaikuttamiseen ja yhdessä tekemiseen. Olen kehittämisen ja johtamisen ammattilainen, mistä uskon olevan hyötyä yhteisten asioiden hoitamisessa Akaassa. Työhöni liittyviä tekstejäni löytyy osoitteesta: https://journal.laurea.fi/category/rehtorin-blogi/

Kun vapaa-aikaa jää, vietämme sitä usein mökkeillen ja koirien kanssa ulkoillen, mihin Akaassa on erinomainen ympäristö. Lisäksi olen innostunut motoristi, joka on ihastunut klassisiin custom -pyöriin. Nykyisin ajelen Suzuki Intruderilla.